top of page

Privacybeleid

1. Verzameling en gebruik van informatie

Wij hechten veel belang aan de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wanneer u onze site bezoekt, kunnen we informatie verzamelen zoals uw IP-adres, browsertype, tijdzone en sommige pagina's die u bezoekt. Daarnaast gebruiken we cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren en om informatie over bezoekersgedrag te verzamelen.

2. Het delen van persoonlijke informatie

We delen uw persoonlijke gegevens met niemand, behalve om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, om onze rechten te beschermen of om de veiligheid van onze gebruikers te garanderen.

3. Gegevensbescherming

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. Wij implementeren beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging.

4. Uw rechten

Als u de persoonlijke informatie die wij over u bewaren, wilt inzien, corrigeren, wijzigen of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze site. Als u bovendien van mening bent dat uw gegevensbeschermingsrechten zijn geschonden, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming in uw land.

bottom of page